Gökdelende korkutan yangın!

Havai fişek gösterilerini izlemek için binlerce kişinin etrafında toplandığı The Address Hotel'de büyük bir yangın çıktı.

Gökdelende korkutan yangın!
31 Aralık 2015 Perşembe 22:01

Dubai'de, havai fişek gösterilerini izlemek için binlerce kişinin etrafında toplandığı The Address Hotel'de büyük bir yangın çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan haber siteleri, yangının kısa sürede büyüdüğünü ve alevlerin otelin 20 katını birden sardığını belirtti. Yangının çıkış nedeninin ise henüz belirlenemediği bildirildi.

Yangın, dünyanın en yüksek binası olan 828 metrelik Burç Halife Kulesi'nin yakınlarındaki 63 katlı bir otelde meydana geldi. Kısa sürede otel ve rezidansın neredeyse tüm katlarına yayılan yangında can kaybı yaşanıp yaşanmadığına ilişkin henüz bir açıklma yapılmadı.

Dev gökdelene giden yollar kapatılırken, sivil savunma ekipleri, otel ve çevre binalarda çoğunluğu yeni yıl kutlamalarını izlemek için toplanmış kişilerin tahliyesine devam ediyor.

Dubai Marine'nın yakınlarındaki otelin ve Burç Halife Kulesi'nin çevresinde toplanan binlerce kişi heyecanla, 400 bin LED ışığı ve 1.6 ton havai fişek ile hazırlanan yeni yıl gösterilerinin başlamasını bekliyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.