Fuat Avni ABD'de görüntülendi

FETÖ'nün Twitter ayağını etkin olarak yürüten Fuat Avni ABD'de görüntülendi. Fuat Avni yani Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi. İşte Fuat Avni'nin görüntüleri haberimizde.

Fuat Avni ABD'de görüntülendi
26 Eylül 2016 Pazartesi 10:59

FETÖ'nün medya lideri olan ve terörist Gülen'in altın çocuğu nam-ı Diyar Fuat Avni Adoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi. Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan Fuat Avni hesabının lideri Aydoğan Vatandaş, elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. 

Sabah Gazetesi'nden Abdurrahman Şimşek'in yaptığı habere göre, Türkiye'nin; FETÖ yöneticiliğinden, 15 Temmuz darbe girişimini organize etmekten, Balyoz, Tevhid Selam, Tahşiye kumpaslarından ve Fuat Avni hesabını yönetmekten aradığı örgüt yönetici Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi. 

FETÖ propogandası yapan terörist Aydoğan Vatandaş, dünyanın en büyük haber sitelerinden biri olan The Huffington Post'ta örgüt propagandası içeren, Türkiye aleyhine makaleler yazıyor. ABD'deki Türkiye aleyhtarı örgüt lobisinin önemli isimlerinden olan Aydoğan Vatandaş, çeşitli konferanslara katılarak Türkiye'yi karalamaya çalışıyor. 


ABD'de yaşayan Fuat Avni'nin görüntüleri için TIKLAYINIZ


Etiketler; #fuat avni
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.