Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov'a suikast iddiası

Çeçenistan'ın Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'a MXR milisleri tarafından suikast yapıldığı ve Kadirov'un başından vurularak ağır yaralandığı iddia edildi.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov'a suikast iddiası
09 Aralık 2015 Çarşamba 22:50

Rus haber sitesi "Vkontakte" tarafından yapılan habere göre, Çeçenistan'ın Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov MXR milisleri tarafından saldırıya uğradı. Yapılan saldırı sonrasında Kadirov'un başından vurulduğu iddia edildi.

Kadirov'un saldırı sonrasında ağır yaralandığı ve hemen hastanede ameliyata alındığı iddia ediliyor.  

Rusya Devleti'ne yakınlığı ile tanınan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, Türkiye sınırını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesi sonrasında Türkiye'ye karşı tehtitvari açıklamasıyla tepki toplamıştı. 

Kadirov, "Hiç şüphem yok ki Türkiye, Rus uçağını düşürdüğü için uzun süre pişman olacak. Her defasında dostluk ve iş birliğinden bahsedenler, böyle sinsice davranmaz." açıklamasında bulunmuştu.


Etiketler; #Kadirov
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Çeçenleri içi biraz rahatlamıştır.