Barcelona'da patlama! ölü ve yaralılar var!

İspanya'nın Barcelona kentinde patlama oldu. Ölü ve yaralıların olduğu olay yerine 15 itfaiye aracı ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

Barcelona'da patlama! ölü ve yaralılar var!
18 Eylül 2016 Pazar 13:51

İspanya'nın Barcelona kentinde patlama oldu. Patlamadaki ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken 15 kişide yaralandı.

İspanya'nın İspanyol El Periodico gazetesi tarafından duyurulan haberde Maresme bölgesinde bir apartman katında patlamanın meydana geldiği açıklanırken 1 kişi öldüğü ve 15 kişininde yaralandığı açıklandı. yaralı olan kişilerden 3'ünün durumununda ağır olduğu söylendi.

Ölü ve yaralıların olduğu patlamanın nedeninin henüz belirlenmediği bildirildi.

Patlama haberini hakkında haber yapan Vanguardia gazetesinde ise patlamanın apartmandaki gaz tesisatından gelmiş olabileceğini belirtildi. Ayrıca haberde ağır hasarın meydana geldiği patlamanın olduğu yere 15 itfaiye aracı ile çok sayıda ambulansın sevkedildiği duyuruldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.