Amerikalı şarkıcı Cher'in İstanbul mesajına tepki gösterildi

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen canlı bomba saldırısı için dünyaca ünlü yıldızlardan teröre tepki mesajları yağdı. Amerikalı Şarkıcı ve oyuncu olan Cher'in twitter adresinden paylaştığı terör mesajı ise tepki topladı.

Amerikalı şarkıcı Cher'in İstanbul mesajına tepki gösterildi
30 Haziran 2016 Perşembe 11:44

İstanbul'daki Atatürk Havalimanında gerçekleşen saldırı sonrası Twitter'dan paylaşımda bulunmasının ardından eleştiri yağmuruna tutulan Amerikalı Şarkıcı ve oyuncu olan Cher, tekrar bir paylaşımda bulunarak özür diledi.

Cher twitter adresinden “Türkiye havalimanındaki masum insanlar için hepimiz dua ediyoruz” mesajının sonuna bomba ve patlama emojisini yerleştirmesinden dolayı twitter kullanıcıları onu samimi olmamakla eleştirdi. Cher'e twitterdan atılan tepki mesajlarında “Cher, senin yardıma ihtiyacın var. Böyle bir trajedi için bu tarz emojiler kullanman...”, “Gerçekten mi Cher? Bomba emojisi mi? Büyü biraz!”, “Büyü biraz demek istiyorum ama senin yaşında bu nasıl olacak? Çok duyarsızsın!” diye paylaşım yapıldı.



Eleştirilere maruz kalan Cher twitter adresinden özür mesajı paylaştı. Paylaşımında, "Yersiz ve zamansız bomba emojisi üzerine düşünüyorum. Bahanesi yok. 140 karakterden daha fazlasını anlatmaya yardım etmesi için iki emoji kullandım. Üzgünüm" diye yazdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.