Almanya'da 9 okul tehdit nedeniyle boşaltıldı!

Almanya saldırı tehdidi nedeniyle 9 okulu boşaltma kararı aldı.

Almanya'da 9 okul tehdit nedeniyle boşaltıldı!
05 Eylül 2016 Pazartesi 14:19

Almanya'da eposta ile saldırı tehdidi yapılması nedeniyle epostada yer alan 9 okul boşaltıldı.

Almanya'nın Braunschweig şehrindeki polislerden alınan bilgiye göre dün gece bir çok okula saldırı tehdidi yapıldığı ve eposta ile yapılan saldırı tehdinin arkasındaki kişilerin tespit edilemediği belirtildi. Epostanın içeriği hakkında açıklama yapılmazken polislerin okulardaki incelemelerine hala devam ettiği bildirildi.

Dersler iptal edildi

Akşam saatlerinde yapılan tehdit nedeniyle Braunschweiger Zeitung gazetesi okul yönetimlerinin bu sabah dersleri iptal ettiğini yazdı. Polis söz konusu okullarda incelemelerini sürdürüyor.

Şüpheli çanta bulundu

Gazeteye açıklamalarda bulunan Polis sözcüsü Joachim Grande, saldırının yapılacağı saatin geçtiğini ve herhangi bir olayın yaşanmadığını bildirmesinin ardından okullardan birinde şüpheli bir çantaya rastlandığını ancak, çantadan trompet çıktığını söyledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.