ABD'den Türkiye açıklaması: Endişe duyuyoruz!

ABD Dışişleri Bakanlığı, TSK'nın Suriye ve Irak'a yönelik düzenlediği hava operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Son dakika habere göre, açıklamada "Suriye'nin kuzeyi ve Kuzey Irak'a yönelik Türk hava saldırılarından dolayı derin endişe duyuyoruz. Saldırılar koalisyon tarafından onaylanmadı." denildi.

ABD'den Türkiye açıklaması: Endişe duyuyoruz!
25 Nisan 2017 Salı 21:27

ABD Dışişleri Bakanlığı, TSK'nın Suriye ve Irak'a yönelik düzenlediği hava operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Son dakika habere göre, açıklamada "Suriye'nin kuzeyi ve kuzey Irak'a yönelik Türk hava saldırılarından dolayı endişe duyuyoruz. Saldırılar Koalisyon tarafından onaylanmadı. Endişemizi Türk hükümetine ilettik." denildi


Etiketler; #ABD #Suriye #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 7 yıl önce
Bu nasıl terbiyesizliktir. Adamlar sanal düşmanlar yaratıp ülke işgal ediyorlar. Biz yanı başımızdaki terör örgütüne müdehale için onlardan izin alacakmışız.