ABD 45 bin atı öldürme kararı aldı!!!

ABD Hükümeti, büyükbaş hayvancılık çiftliklerine alan açmak için 45 bin vahşi atı itlaf edebilir. Arazi İdaresi, sayıları hızla artan atların öldürülmesini tavsiye etti.

ABD 45 bin atı öldürme kararı aldı!!!
15 Eylül 2016 Perşembe 12:35

Arazi İdaresi Dairesi'nin vahşi atlarla ilgilenen danışma kurulu, daha önce doğal yaşam alanlarından çıkarılarak himaye altına alınan atların öldürülebileceği yönünde bir tavsiye kararı aldı.

Ülke genelinde sayıları 50 bini bulan vahşi atların önemli bir bölümü büyükbaş hayvancılık çiftliklerine alan açmak üzere BLM tarafından doğal yaşam alanlarından koparılarak kontrol altına alınmıştı.

İleri'de yer alan habere göre; vahşi atların sayılarındaki artış nedeniyle BLM'in atları itlaf etmesi gündeme geldi.

Karara tepki gösteren Humane Society adına Başkan Yardımcısı Holly Hazard, üreme kontrolü gibi daha insani yöntemlerin geliştirilmesini istedi ve BLM'nin kararına tepki gösterdi.

BLM'nin Danışma Kurulu'nun tavsiye kararına karşı çıkanlar Amerikan Vahşi Atlarını Koruma Kampanyası başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.