Mısır\'da düşen uçaktan kurtulan olmadı

Mısır\'dan Rusya\'ya giden Rus yolcu uçağının düşmesi sonucu 224 yolcunun tamamının ve mürettebatın yaşamlarını yitirdiği belirtiliyor.

Mısır\'da düşen uçaktan kurtulan olmadı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Mısır'dan bu sabah kalkan Rus yolcu uçağından kalkıştan 23 dakika sonra haber alınamamıştı. Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda Türkiye ve Güney Kıbrıs makamlarıyla iletişime geçen Mısırlı kaynaklar uçağın her iki ülke hava sahasından da geçmediğini belirtmişti. Yapılan aramalar neticesinde uçağın Sina Yarımdası'nda düştüğü öğrenildi.

Tamamen ikiye ayrıldığı belirlenen uçaktan sağ kurtulan kimse olmazken 17 çocuğun cenazesinin Kahire'ye taşındığı belirtildi. Konuyla ilgili yapılan araşatırmalarda uçağın kara kutusuna da ulaşıldı. 

Bölgeye glen Rus heyeti de arama kurtarma çalışmalarına devam ederken uçaktaki yolcuların çoğunun ve mürettebatın tamamının Rus olduğu anlaşıldı. Rus uçağının Sina Yarımadası'nın kuzeyinde bulunan El Ariş'in 100 kilometre uzağında düştüğü belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.