Mısır Rusya arası sefer yapan yolcu uçağı düştü

Mısır\'dan Rusya\'ya giden yolcu uçağının Sina Yarımadası üzerinde düştüğü belirtildi. Mısır\'da kriz masası kuruldu.

Mısır Rusya arası sefer yapan yolcu uçağı düştü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Mısır'dan Rusya'ya giden yolcu uçağının düştüğü bilgisi ajanslara son dakika haberi olarak düştü. Konuyla ilgili ilk gelen bilgiler uçağın kaybolduğu şeklindeydi. Haberi girdiğimiz saatlerde Rus ajansları uçağın kayıp olduğu bilgisini geçmeye devam ediyor. 

Konuyla ilgili Mısır kaynaklarından gelen bilgiler Şarm El-Şeyh yakınlarında düştüğünü belirtiyor. Uçağın kalkışından 23 dakika sonra uçakla irtibatın kesildiğini belirtiyor. Mısır Hava Kuvvetleri tarafından bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. 

Uçak içinde 224 yolcunun bulunduğu ifade edilirken bölgeye takviye ambulansların da gönderildiği belirtiliyor. Özelikle Arap medyasından çok sayıda çelişkili haberler gelirken Mısır Başbakanı tarafından yapılan açıklamalar uluslararası haber kaynaklarından duyuruluyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.