Dünya liderleri 14 Kasım'da Türkiye'de

Antalya'da yapılacak G20 zirvesi için ABD Başkanı Obama dahil pek çok ülkeden üst düzey ismin Türkiye'de olacağı belirtiliyor.

Dünya liderleri 14 Kasım'da Türkiye'de
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

14 Kasım'da yapılacak G20 zirvesi için Antalya'da hazırlıklar devam ediyor. ABD Başkanı Obama'nın da aralarında bulunacağı çok sayıda ülkeden devlet ve hükumet başkanlarının katılacağı G20 zirvesi için güvenlik önlemleri had safhaya çıkarıldı.

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada Obama'nın 14-22 Kasım tarihleri arasında Türkiye, Filipinler ve Malezya ziyaretlerinde bulunacak. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada "Başkan Obama, Türkiye'de güçlü, sürdürülebilir ve dengeli küresel ekonomik büyümeyi sağlayacak uluslararası çabaları teşvik edeceği G20 Liderler Zirvesi'ne katılacak." ifadesi kullanıldı.

Asya Pasifi Ekonomik İşbirliği Konseyi'ne Filipinler'de, ABD ASEAN Zirvesi ile Malezya'da katılacağı ekonomik işbirliği çalışmalarıyla Obama'nın önemli çalışmalara katılacağı belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.