Kur’an Kursu Öğreticiliği ve İmam Hatiplik giriş sınavı yer ve tarih duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığı, kur'an kursu öğreticisi ve imam hatiplik giriş sınavına ilişkin bir duyuru yayımladı.

Kur’an Kursu Öğreticiliği ve İmam Hatiplik giriş sınavı yer ve tarih duyurusu
23 Eylül 2016 Cuma 17:21

Diyanet İşleri Başkanlığı,bugün resmi web sitesi üzerinden 2016 Yılı Kurum İçi Naklen (Kur’an Kursu Öğreticiliği ve İmam Hatiplik) Giriş Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu yayınladı.

Kur'an Kursu Öğreticiliği ve İmam Hatiplik sınavına girme hakkı kazanan adayların sınav giriş belgeleri https://dibbys.diyanet.gov.tr adresi üzerinden alınabilecek. Adaylar sınavın yapılacağı gün, T.C. kimlik numaralarının olduğu bir belge ve sınav giriş belgesi ile 08.30'da sınav giriş yerinde olacaklardır.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın duyurusu şu şekilde;

"2016 Yılı Kurum İçi Naklen (Kur'an Kursu Öğreticiliği, İmam Hatiplik ) Giriş Sınavı'na başvuran adaylardan sınava katılmaya hak kazananlar "Sınav Giriş Belgesi"ni https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden alabileceklerdir. 

Adaylar, TC Kimlik No'lu kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı veya pasaport) ve sınav giriş belgesiyle 3 Ekim- 7 Ekim 2016 saat 08:30'da sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunacaktır.

İlgililere duyurulur. 

D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ"


Kur'an Kursu Öğreticiliği ve İmam Hatiplik Sınav Giriş Belgesi İçin TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.