Diyanet Kurum İçi Naklen Atama Sözlü Sınav Duyurusu

Dİyanet İşleri Başkanlığı 2016 yılı Hizmet İçi naklen Kuran Öğreticisi ve İmam Hatiplik sınavına başvuruda bulunan adaylardan sözlü sınavı kazanlar için Sınav Giriş Belgesi Dökümü'nün belli olduğunu açıkladı. Sözlü sınavı kazanan adaylar ile ilgili önemli açıklama yaptı.

Diyanet Kurum İçi Naklen Atama Sözlü Sınav Duyurusu
14 Temmuz 2016 Perşembe 14:05

Diyanet İşleri Başkanlığı 2016 yılı içerisinde yapılan Kurum İçi Nalen atama giriş sınavına başvuran adaylar arasında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar için Sınav giriş belgelerinin çıktığını açıkladı. 2016 Yılı Kurum içi Kuran Kursu Öğreticiliği, İmam Hatiplik sınavı başvurularını kazanan ve sözlü sınava katılma hakkı kazananların "Sınav Giriş Belgesi"ni https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden alabilecekleri belirtildi. 

Sözlü Sınav Giriş Belgesi için TIKLAYINIZ

Sözlü sınava katılacak adayların Adaylar, TC Kimlik No’lu kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı veya pasaport) ve sınav giriş belgesiyle saat 08:30’da sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunmaları ifade edildi. 

2015 YILI KURUM İÇİ NAKLEN GİRİŞ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN SON SIRADAKİ ADAYLARIN MBSTS PUANLARI
 

BAŞVURULAN UNVAN MBSTS TABAN PUANI
Kur’an Kursu Öğreticisi  70,90909
İmam-Hatip  60


Etiketler; #diyanet
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa polat - 8 yıl önce
Aöf ilahiyat okusam boşta kalırmıyım