2015/2 KPSS atamasında 2 bin kişi iddiası

2015/2 KPSS atamalarında 2 bin kişinin atanacağı iddia ediliyor. Şoke edici sayı herkesi üzecek.

2015/2 KPSS atamasında 2 bin kişi iddiası
09 Kasım 2015 Pazartesi 06:57

 KPSS atamaları kapsamında kasımda yapılacak atamalar adayları ve ailelerini üzecek. İddialara göre ÖSYM'ye bildirilen aday sayısının komikliği tercih aşamasına geçilmesini geciktiriyor. 

Kamu kurumlarının çoğunun kendilerine tahsis edilen kadroları kullanmak istemediği belirtiliyor. Alım sayısının azlığı dolayısıyla doğacak infialin nasıl önüne geçilceği tartışmaları da tercih aşamasına geçilmesini geciktiriyor. 

Bu zamana kadar hiç bu kadar az sayıda atamanın olmadığını belirten adaylar iddialara inanmak istemiyor. Ancak Ankara'daki önemli kaynaklar iddiaları doğruluyor. 




Etiketler; #kpss atamaları
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali - 8 yıl önce
Kaldırsınlar tamamen bu saçma sınavı. Ne ölçmesi var ne de değerlendirmesi, insanları kandırmaktan başka bir işi yok. Mühendise, teknikere, ezber tarih ve coğrafya çözdürerek, atama gerçekleştiriliyor. Bu ülkeye yazık.