1069 hakim ve savcı adayının görev yeri belli oldu- Hakim ve Savcılar tam atama listesi

1069 hakim ve savcı adayının görev yeri belli oldu. Hakim ve savcıların tam atama listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

1069 hakim ve savcı adayının görev yeri belli oldu- Hakim ve Savcılar tam atama listesi
12 Ekim 2016 Çarşamba 18:07

HSYK'nın meslek öncesi eğitimini başarıyla tamamlayan 1069 hâkim ve cumhuriyet savcısı hakkında göreve başlama kararı verildi. Göreve kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının görev yerleri, 12 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kura ile belli oldu.

Adli ve idari yargıda 870'i avukatlıktan geçenler olmak üzere toplam 1069 hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı mesleğe kabul edildi. Görev yerleri, 12 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kura töreniyle belirlenen hukukçuların isim listesini haberimizde bulabilirsiniz. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesi ekli listede ad, soyad ve sicilleri yazılı adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hâkim adaylarının mesleğe kabullerine karar vermiştir. HSYK'dan yapılan duyuru şöyle;

''T.C.
HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU

Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesince mesleğe kabul edilen adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hakim adaylarının Kur'a töreni Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde 12/10/2016 tarihinde yapılmış olup Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesince ekte belirtilen ilgili mahallere atamaları yapılmıştır.

Atamaları yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar dileriz.''
 

- 6. Dönem Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcı Adaylarına İlişkin Kur’a Kararnamesi Sonucu

- 3. Dönem İdari Yargı Hâkim Adaylarına İlişkin Kur’a Kararnamesi Sonucu

- 12. Dönem İdari Yargı Hâkim Adaylarına İlişkin Kur’a Kararnamesi Sonucu


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.