Sur'da teröristler huzur bırakmadı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları yaşamı çekilmez hale getirdi.

Sur'da teröristler huzur bırakmadı
27 Kasım 2015 Cuma 12:47

Terör örgütü PKK'nın talimatı üzerine Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki DBP'li belediyeler ile HDP ve DBP teşkilatları tarafından uygulanmak istenen sözde "öz yönetim" oyununun ardından Sur ilçesinde başlayan gerginlik devam ediyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin sokaklara barikat kurup, kazdıkları hendeklere patlayıcı yerleştirerek hayatı adeta felce uğratmasıyla büyük sıkıntıya düşen ilçe halkı, korku ve endişe yaşıyor. 

Vatandaşlar ezan sesine hasret kaldı

Hendekler ve barikatlarla çevrili bazı mahallelerdeki camileri barınak olarak kullanan teröristler, vatandaşların ibadet özgürlüğünü de kısıtlıyor. Örgüt mensuplarının barındıkları camilere ayakkabıyla girdiği ve buradaki eşyaları uygunsuz şekilde kullandığı görülürken, olaylar nedeniyle ezan sesi yükselmeyen bazı camiler tedbir amaçlı ibadete kapatıldı.


Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.