Şırnak'ta PKK'dan kaçan 8 kişi teslim oldu

Şırnak'ta 8 PKK'lı militan, terör örgütü PKK'dan kaçıp ve güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta PKK'dan kaçan 8 kişi teslim oldu
07 Aralık 2015 Pazartesi 21:25

Şırnak'ta terör örgütü PKK'dan kaçan 8 kişi güvenlik güçlerine teslim oldu. Şırnak'ta son 2 yıl içerisinde örgütten kaçıp teslim olan PKK'lı sayısının bin 87'ye ulaştığı ifade ediliyor.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK'ya mensup 8 kişinin, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. Güvenlik güçlerine teslim olan 8 kişinin adli makamlarca işlemlerinin yürütüldüğü belirtildi.

Şırnak Valiliği'nin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde;

''21 Mart 2013 ile 07 Aralık 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda bin 87 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir'' 


Etiketler; #Şırnak #PKK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.