Siirt\'te çatışma 1 ölü

Siirt\'te polisle çatışmaya giren PKK\'lı teröristlerden 1\'i öldü. Olayda 1 polis de yaralandı.

Siirt\'te çatışma 1 ölü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Önceki gün "özyönetim" ilan eden Siirt'te şüpheli bir araç polis tarafından durduruldu. Araçtaki 2 kişi polise ateş açarak olay yerinden kaçmaya çalıştı Olayda 1 terörist vurularak etkisiz hale getirildi. Olaya müdahale edene polislerden 1'i de yaralandı. Araçtaki 2 kişiden 1'i olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kaçan teröristin bulunması için çalışma başlatıldı. 

Seçim sonuçlarının hemen ardından bölgede bir grup terör örgütü üyesi tarafından ilan edilen "öz yönetim" duyurusunun ardından polis kentte geniş güvenlik önlemi almıştı. Bazı bölgelerde hendek kazma girişimleri polis tarafından engellenmiş, olaylarda bazı kişiler de gözaltına alınmıştı. 

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen çatışma sonrasında olay yerindeki ilk ateşte yaralanan polis memurunun durumunun iyi olduğu, Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğu belirtiliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.