Morg ve diyaliz ünitesine roket atıldı

PKK'lı teröristlerin roketi morg ve diyaliz ünitesini harap etti.

Morg ve diyaliz ünitesine roket atıldı
09 Kasım 2015 Pazartesi 09:09

 PKK'lı teröristlerin kent içindeki terör eylemleri facialara neden oluyor. Bu sabah polis panzerine ateş açan PKK'lı teröristler hastaneyi vurdu. Morg ve diyaliz ünitesini kullanılmaz hale getiren teröristler içerdeki cenazelere de zarar verdi. 

Cizre Devlet Hastanesi'ne sabah saat 08.00 civarında isabet eden roketin göreve giden polislere ateş açılması nedeniyle düştüğü belirtiliyor. Kent içinde hiç kimseyi umursamadan roket ve mayınlı saldırılara devam eden teröristler bölge halkının da canını hiçe sayıyor. 

Saldırının ardından bölgede operasyon başlatan polis ekipleri Yafes Mahallesi'ne kaça teröristlerin yakalanması için çalışma yürütüyor. Bölgedeki evlerde barındığı tespit edilen teröristler kazdıkları hendekler ardından polislere ateş açıyor. 

Ateş açılan hastanede ise tepkili ve gergin bir hava hakim.




Etiketler; #cizre #roketatar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.