Metrobüs kazası saldırganı tutuklandı

İstanbul'da meydana gelen metrobüs kazasında şoföre şemsiyeyle saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Murat Akbulut, tutuklandı.

Metrobüs kazası saldırganı tutuklandı
24 Eylül 2016 Cumartesi 16:58

Avrupa Yakası'ndan gelen metrobüsün, Acıbadem durağında yoldan çıkarak kaza yapmasının ardından metrobüs şoförü Recai Türkoğlu'na şemsiyeyle saldırdığı gerekçesiyle Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevkedilen şüpheli Murat Akbulut nöbetçi savcıya ifade verdi. Savcılıkça ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Murat Akbulut'un olası kastla kasten yaralama, kasten yaralama, kamu malına zarar verme ve mala zarar verme suçlarından tutuklanmasına karar verdi.Akbulut çıktığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, metrobüs şoförü Türkoğlu'nun da savcılıkça müşteki-şüpheli sıfatıyla ifadesinin alındığı öğrenildi. Şoför Türkoğlu ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.Adliyeden ayrılırken konuşan ve burnu bandajlı olarak görülen metrobüs sürücüsü Türkoğlu, "Sağlığım iyi çok şükür. Karşılık vermedim. Bir şey söylemek istemiyorum şu anda" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.