Mardin Dargeçit'te güvenlik güçlerince PKK'ya büyük operasyon

Mardin Dargeçit'te devam eden operasyonda, 5 patlayıcı düzeneğinin kontrollü biçimde patlatıldığı, 35 hendek ve barikatın kapatıldığı ve bir kamyon ile bir kepçenin içinde patlayıcı bulunduğu şüphesiyle etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Mardin Dargeçit'te güvenlik güçlerince PKK'ya büyük operasyon
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte terör örgütü PKK'ya yönelik güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlar sonucunda, 5 el yapımı patlayıcı düzeneğinin kontrollü şekilde patlatıldığı, bir kamyon ve bir kepçenin de patlayıcı bulunduğu şüphesiyle etkisiz hale getirildiği belirtildi.


Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2 gündür sürdürülen terör örgütü PKK'ya karşı Dargeçit'te yapılan operasyonlarda, 5 patlayıcı düzeneğinin kontrollü biçimde patlatıldığı, 35 hendek ve barikatın kapatıldığı ve bir kamyon ile bir kepçenin içinde patlayıcı bulunduğu şüphesiyle etkisiz hale getirildiği belirtildi. Polis ekipleri ve jandarma birliklerinin Dargeçit ilçesinde operasyonlarını sürdürdüğü belirtildi.


Valilik, "Vatandaşlarımızın bölücü terör örgütü mensuplarının sebebiyet verdiği olumsuz yaşam koşullarına maruz kalması neticesinde yaşamın normale döndürülmesi maksadıyla güvenlik güçlerimizin yoğun çaba içerisinde dikkatli ve titiz çalışmalarına devam ettiği, halkımızın bu süreç içerisinde göstermiş olduğu sağduyunun takdire şayan olduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasını yaparak güvenlik güçlerinin, vatandaşların yaşamının normale dönmesi için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti.

Mardin Dargeçit ilçesinde 10 Ekim Cumartesi günü saat 07.00 itibarıyla valilik tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.