Liseye bıçaklı baskın!

Batman'da Anadolu Lisesi'ne bıçaklı baskın düzenleyen 15 kişi 10 öğrenciyi yaraladıktan sonra kaçarak uzaklaştı.

Liseye bıçaklı baskın!
30 Kasım 2015 Pazartesi 09:18

 Batman'da bir okula baskın düzenleyen 15 kişilik bir çete okulda eğitim gören öğrencilere saldırdı. Ders arasında düzenlenen saldırıda bir çok öğrenciye saldıran grup çeşitli öğrencileri yaraladı. 

10 öğrencinin bıçaklarla yaralandığı olayda öğretmenler ve öğrenciler büyük dehşet yaşadı. Ellerindeki kesici ve delici aletler ve sopalarla bahçe ve koridorlarda koşarak önlerine geleni bıçaklayan salırgan grup bazı öğrencilerin ağır yaralanmasına neden oldu. 

Okula gelen güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken okul ve çevresindeki kameralar incelemeye alındı. Başlatılan çete soruşturmasında çeşitli adreslere baskın düzenlenmesi bekleniyor. 

Yaşanan dehşet anlarını anlatan okul görevlileri neden olduğunu anlamadıkları bir şekilde saldırganların ortaya çıktığını söyleyerek yetkililerden önlem almalarını istedi.

Olayla ilgili savcılık ve emniyet makamları çok yönlü soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Öğretmen ve öğrencilere geçmiş olsun.