Köpeğine sokak hayvanlarını parçalattı

Samsun'da geç bir kadın Pitbull terrier köpeğine sokak hayvanlarını parçalatrak sosyal medyada paylaştı.

Köpeğine sokak hayvanlarını parçalattı
22 Kasım 2015 Pazar 10:06

 Samsun İlkadım ilçesinde yaşayan G.S. adlı genç kadın Pitbull cinsi köpeğiyle sokak hayvanlarına dehşet saçtı. Sokak kedileri ve sokak köpeklerini öldüren köpeğiyle sosyal medyada övünen G.S. büyük tepki aldı.
Köpeğinin bir kedinin boğazını dişlerken çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp "Dün öldürdüğü 3 kedi ve 1 köpekten sonra bugün kediyi dörtledik" şeklinde yazan genç kadın hem kendi takipçilerinin hem de hayvanseverlerin dikkatini çekti. G.S'ye olan tepkiler ilk olarak paylaştığı fotoğrafın altına yapılan yorumlarla kendini gösterdi. Yorum yapan kişiler durumu sadistlik olarak değerlendirirken "cani kızın cani köpeği" yorumu dikkat çekti.
G.S. adlı kadının yaptığı paylaşım üzerine hayvan hakları dernekleri de harekte geçti. Samsun Orman ve Su İşleri 11'inci bölge müdürlüğü olayı incelemeye aldı. Yapılan incelemeni ardından 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince para cezasına çarptırıldı. 12 bin 547 TL idari para cezası verilen G.S için ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.