Jandarma ve polisin izinleri iptal

Seçim sonrasına kadar jandarma ve poliste mazeret izinlerinin çoğu dahil bütün izinler iptal edildi.

Jandarma ve polisin izinleri iptal
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Artan terör olayları ve seçim güvenliği konularını değerlendiren güvenlik bürokrasisi jandarma ve polisin tüm izinlerini iptal etme kararı aldı. İçişleri Bakanlığı kaynaklarının duyurduğu iptal kararı ile ağır mazaret durumları haricinde hiç kimseye izin kullandırılmayacak. 

Yapılan izin ipalleri valiler, kaymakamlar, il, ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürlerini de kapsarken mesleğe yeni başlayan polis ve jandarmadan en üst düzey isme kadar herkes mesaiye devam edecek. 

İzin kapsamında yalnızca ağır hastalık ve ölüm durumlarını kabul eden İçişleri Bakanlığı diğer durumlardaki izinlerin tamamını da kaldırmış durumda. Böylece doğum izinleri ve kullanılmayan yıllık izinlerin tamamı da seçim sonrasına bırakıldı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.