İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonun terör ya da çıkar amaçlı suç örgütü olabileceği belirtiliyor.

İstanbul'da şafak operasyonu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet ve Asayiş birimleri büyük bir operasyona imza attı. Sabah erken satlerde İstanbul genelinde bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri çeşitli kişileri gözaltına aldı. Bazı evlerde bilgi ve belgelere el koyan polis içeri girmek için de "koçbaşı" tabir edilen kapı kırma aletlerini kullandı. 

Çok sayıda bilgisayar ve evraka el konulduğu belirtilen operasyon kapsamında ayrıntılar henüz netleşmezken bazı evlerden gözaltına alınan şahısların çıkarıldığı görüldü. 

Gaziosmanpaşa ilçesi başta olmak üzere operasyonda bir çok ev ve işyerinde arama yapıldığı belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.