İstanbul'da askeri araca silahlı saldırı

İstanbul Kağıthane'de askeri araca silahlı saldırı yapıldı. Askeri araca seyih halinde iken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

İstanbul'da askeri araca silahlı saldırı
11 Aralık 2015 Cuma 21:25

İstanbul Kağıthane'de kimliği belirsiz kişiler seyir halindeki jandarma aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

İstanbul Kağıthane'de bulunan Nurtepe viyadüğünde, kimliği belirlsiz kişi veya kişiler tarafından askeri araca ateş açıldı. Uzun namlulu silahlara askeri araca ateş açan kişi veya kişiler, saldırı sonrası kaçtılar.

Askeri araç çok sayıda mermiye maruz kalırken, aracın camı kırıldı. Kırılan cam ile araç içerisinde bulunan 2 Astsubay yaralandı. Yaralı astsubaylar hemen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, bölgeye güvenlik güçleri akın etti.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, polisler kaçan kişi veya kişileri yakalamak için operasyon başlattı.askeri aracın geçişi sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üstgeçitten uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. 
Araca çok sayıda mermi isabet ederken, ilk belirlemelere göre iki astsubay kırılan cam parçalarıyla hafif yaralandı. Astsubaylar, ambulansla hastaneye götürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan saldırgan ya da saldırganları yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
İnşAllah elleriniz kırılır.