İstanbul'da 10 adrese eş zamanlı terör operasyonu

İstanbul'da 10 adrese eş zamanlı terör operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK'ya ait adreslere baskın düzenledi.

İstanbul'da 10 adrese eş zamanlı terör operasyonu
06 Şubat 2017 Pazartesi 08:45

İstanbul'da teröre bir darbe daha vuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Bu kapsamda 10 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Üsküdar'dan hareket eden ekipler, başta Maltepe olmak üzere bazı ilçelerde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, belirlenen adreslerin bulunduğu bölgelerde geniş güvenlik önlemi alındı.

Baskın yapılan adreslerin bulunduğu sokakların giriş çıkışları zırhlı araçlarla kapatıldı. Adreslere tek tek baskın yapan ekipler, gözaltılar konusunda bilgi vermedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.