Hırsızlardan akıl almaz taktik!

Hırsızlık olayları arasında bu zamana kadar görülmemiş taktikler geliştiriliyor. Hırsızların yeni taktiği bu kadar da olmaz dedirtti.

Hırsızlardan akıl almaz taktik!
16 Kasım 2015 Pazartesi 08:57

Emniyet yetkililerinden alındığı iddia edilen bir bilgi bu günlerde sosyal medyada yayılıyor. Bazı kullanıcılar bu taktikle soyulduğunu iddia ederken Emniyet görevlilerinin bu konuda vatandaşları uyardığı bildiriliyor. Hırsız çetelerinin uyguladığı yeni taktik ise bayıltıcı maddeleri koklatmak!

Kapıya gelerek bir deterjan firması için anket yaptıklarını, ankete katılanlara deterjan hediye edeceklerini söyleyen hırsızlar yalnız yaşayanların ve o saatte evde yalnız olanların evlerini tercih ediyor. Ev sahiplerine bayıltıcı madde koklatan hırsızlar daha sonra da evlere girerek değerli eşyaları taşıyor. 

Sosyal medyadan yaylan bilgilere göre şimdiye kadar çok sayıda vatandaş bu şekilde soyuldu. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.