Gaziantep'te patlayıcı yüklü araç ele geçirildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir otomobilden şüphelenerek arama yapan ekipler aracın patlayıcı dolu olduğunu belirledi.

Gaziantep'te patlayıcı yüklü araç ele geçirildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gaziantep'te gerçekleşen olayda Terörle Mücadele polisleri bir otomobilin içine patlayıcı madde doldurulduğunu tespit etti. Otomobilden şüphelenen ekipler ilk incelemede şüphelerin doğrulanması sonucu bölgeyi güvenlik çemberine alarak detaylı inceleme gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sonucunda otomobil içinde yağ tenekelerine doldurulmuş güçlü patlayıcı maddeler tespit edildi.

Mimar Sinan Mahallesi Kanat Sokak üzerinde bir otomobilden şüphelenen Terörle Mücadele ekipleri, aracın bulunduğu çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden gelen polis ekipleri ve arama köpeği yardımıyla araçta arama yapıldı.

Araçta yağ tenekeleri içinde patlayıcı madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen ve poşetlere kalıp halinde sarılı malzemeler buldu. Aramalarını tamamlayan ekipler, malzemelerle ilgili detaylı inceleme için aracı çekici yardımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.