Erzurum'da 2 askerimizi şehit eden teröristler öldürüldü

Erzurum Şenkaya'da operasyonlar sırasında Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek ve Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin'i şehit eden teröristlerden 6'sı öldürüldü, 5'i sağ olarak ele geçirildi.

Erzurum'da 2 askerimizi şehit eden teröristler öldürüldü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Jandarma ekipleri tarafından terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum'un Şenkaya ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında terörist bir grupla çatışma çıkmıştı. Terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek şehit olmuştu. Şehitler için Erzurum Hava Meydan Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Düzenlenen törende şehitlerin öz geçmişleri okundu ve ardından dualar edildi. Duaların ardından şehitlerin naaşları askeri uçakla birlikte memleketlerine gönderildi. 

Şehitlerden Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek'in naaşı Hatay'a, Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin'in naaşı da Eskişehir'e gönderildi.

Erzurum'un Şenkaya ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında hız kazandırılan operasyondaçatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 askeri şehit eden 6 terörist öldürülürken, 5 terörist sağ olarak yakalandı. Yakalanan teröristlerle birlikte uzun namlulu silahlar, el bombaları ve mühimmatlar ele geçirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.