Elazığ'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Elazığ Valiliği'nden yaptığı yazılı açıklama ile sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını belirtti.

Elazığ'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
07 Kasım 2015 Cumartesi 00:31

Elazığ Valiliği'nden yaptığı yazılı açıklama ile sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını belirtti. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bulunan dağlık ve ormanlık alanlarda yer alan PKK'lı teröristlere yönelik, Kurşunlu, Kırkpınar, Dicle kuzeyi, Kayaş mahalleleri ile Görüsedağı Tepe arasında kalan bölgede düzenlenen operasyonlar neticesinde dün sokağa çıkma yasağının olduğu bu bölgelerde, sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı belirtildi.

Valilik, 'Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde (Arıcak İlçesine bağlı Bükardi ve Üçocak beldeleri, Karakaş, Küplüce, Yoğunbilek, Ormanpınarı ve Çevrecik köyleri ile bu belde ve köylere ait mahalle ve mezralarda) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 5 Kasım 2015 Perşembe günü saat 05.45'ten geçerli olmak üzere ilan edilen bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasağı, 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 23.30 itibariyle kaldırılmıştır.' yazılı açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.