Diyarbakır'da patlama! Ölü ve yaralı çocuklar var.

Dİyarbakır'da sokakta buldukları bomba ile oynayan çocukların 1'i öldü 3'ü ağır yaralı.

Diyarbakır'da patlama! Ölü ve yaralı çocuklar var.
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır'da meydana gelen olayda sokakta buldukları bomba ile oynayan çocukların dramı ajanslardan son dakika haberi olarak duyuruluyor.  Patlama Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde gerçekleşti.

Meydana gelen patlamada yapılan ilk belirlemelere göre 1 çocuk yaşamını yitirdi. 3 çocuk da ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan Olay Yeri İnceleme ve Özel Harekat polisleri bomba hakkında bilgi topluyor. 

Gelen ilk bilgilere göre 9 yaşındaki Hasan Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği, hastaneye kaldırılan çocukların yaşamından da endişe edildiği belirtiliyor. Patlamada yaralanan 5 yaşındaki Mazlum Yılmaz, 10 yaşındaki Ümit Yılmaz ile kardeşi 6 yaşındaki Mert Yılmaz, Naci Yılmaz hastenelerde tedavi altına alındı. 

Bölgede kazılan hendeklerin arkasında gerçekleşen patlamada polis ve ambulansların olay yerine gidemediği belirtiliyor. Patlama sırasında bölgede çok sayıda silahlı terör örgütü militanının bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.