Diyarbakır- Mardin karayolunda patlama - 2 asker şehit

Diyarbakır- Mardin karayolunda patlama oldu. Askerlerin mayın taraması yaptığı sırada meydana gelen patlamada sonrasında 2 asker şehit oldu. İşte detaylar.

Diyarbakır- Mardin karayolunda patlama - 2 asker şehit
15 Mart 2017 Çarşamba 10:05

Sabah saatlerinde askerler Diyarbakır- Mardin karayolunda mayın taraması yaptı. Tarama sırasında patmala meydana geldi.

Elde idilen ilk bilgilere göre PKK'lı teröristler tarafından Mazıdağı yol ayırımına yerleştirilen el yapımı patlayıcı, askerlerin mayın taraması yaparken patlatıldı. Uzaktan kumanda ile patlatılan mayın nedeniyle yaralıların olduğu belirtildi.

Olayın meydana geldiği bölgede güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Mardin- Diyarbakır karayolunun Mazıdağı ilçesi yol ayrımında sabah saatlerinde güvenlik güçleri tarafından yolda mayın ve patlayıcı araması yapılırken, saat 08.40'da patlama meydana geldi.  Bölgeye ambulanslar ve takviye birlikler sevk edilirken, olayı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Patlamada 2 askerimiz şehit oldu.


Etiketler; #patlama #asker
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.