Diyarbakır Ergani'de polise saldırı: 1 şehit

Diyarbakır Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında bulunan polislere bir grup PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açıldı. Çıkan çatışma sonrasında 1 polis memuru şehit oldu.

Diyarbakır Ergani'de polise saldırı: 1 şehit
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır  Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında bulunan zırhlı araca bir grup PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açıldı. Çıkan çatışmada orada bulunan polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 polis memuru ağır yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. 

Olay, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında meydana geldi. Trafik noktasında nöbet tutan polislere PKK’lı teröristlerce ateş açıldı. Çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralandı. Yaralanan polis memuru hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru ve şehit oldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Kaçan PKK’lı teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.