Dilay Gül cinayetinde zanlı tutuklandı

Bolu'da kaldığı öğrenci yurduna giderken uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren Dİlay Gül'ün katil zanlısı Uğur A. tutuklandı.

Dilay Gül cinayetinde zanlı tutuklandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Geçtiğimiz günlerde Bolu'da yaşanan vahşi cinayet bir çok basın kuruluşunda yer almıştı. Yapılan haberlere göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde okuyan 21 yaşındaki Dilay Gül'e platonik aşk yaşadığı belirlenen saplantılı bir karakter genç kadını boğazını keserek öldürmüştü.

İddialara göre psikolojik rahatsızlıkları bulunan ve sürekli alkol kullandığı belirtilen Uğur A. ikinci öğretim öğrencisi olduğu için akşam saatlerinde yurduna dönen genç kadına tenha bir bölgede saldırdı. Vücuduna defalarca bıçak darbeleri indiren zanlı, genç kadının boğazını

Telefonda erkek arkadaşıyla konuştuğu iddiasıyla öldürdüğünü söyleyen katil zanlısı Uğur A. bu sabah çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. 

Dilay Gül'ün cenazesi bu gün memleketinde toprağa verilecek.

 


Etiketler; #dilay gül
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.