Çorum\'da HDP binasına taşlı saldırı

Çorum\'da 50 yaşında bir vatandaş HDP binasına taşlı saldırıda bulundu. Olay yerindeki vatandaşlar ve polis H.A\'yı sakinleştirdi.

Çorum\'da HDP binasına taşlı saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Çorum'da HDP İl Binası önüne gelen 50 yaşındaki H.A yerden aldığı taşları binaya atmaya başladı. Camları hedefleyen H.A bir süre çevrede toplananlara konuşmalar yaptı. 

Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan şahıs bir süre sonra serbest bırakılırken polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Gözaltına alınan şahsın sorgusunda şahsi öfkesi nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. 

Uğur Mumcu Caddesi'ndeki HDP İl Binası'nda yaşanan olayda can ve mal kaybı yaşanmazken binanın camlarına isabet eden taşların da camı kırmadığı belirtildi. Çevredeki vatandaşların H.A'ya engel olması bölgedeki gerginliğin artmasına engel oldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.