Cizre'de PKK'nın yola tuzakladığı patlayıcı imha edildi

Şırnak Cizre ilçesinde bulunan bir mezarlıkta, terör örgütü PKK tarafından mezarlık yoluna tuzaklanan patlayıcı, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda imha edildi.

Cizre'de PKK'nın yola tuzakladığı patlayıcı imha edildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Şırnak Cizre ilçesinde bulunan bir mezarlıkta, terör örgütü PKK tarafından mezarlık yoluna tuzaklanan patlayıcı güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucunda imha edildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan birçok kişinin ziyaret için gittiği mezarlığın yoluna, terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanmış patlayıcı olduğu ihbarı geldi. Mezarlık yolundan geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler hemen bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Güvenlik güçleri tuzaklanmış patlayıcıyı kontrollü bir biçimde imha etti.

Patlayıcının  imhası sonucunda yerde yaklaşık 1.5 metre derinlikte çukur oluştu. Daha sonra Polis ekipleri olay yerinde başka patlayıcı olup olmadığını araştırdı ve mezarlıkları kontrol etti. PKK'lı teröristlerin bulunduğu mezar olarak bilinen mezarlıkta, polisin mezarlıkları tahrip etmeye geldiği dedikodusu yayıldıktan sonra olay yerine HDP'li  ve DBP'li yöneticiler geldi. Mezarlıkların tahrip edilmediğini gören yönetiler olay çıkarmadan olay yerinden ayrıldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.