Askeri birlikte patlama

Hakkari'de askeri birlikte el bombası kazayla patladı. Olayda 2'si ağır 5 asker yaralandı.

Askeri birlikte patlama
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hakkari Yüksekova'da 3. Piyade Tümen Komutanlığı tesislerinde meydana gelen patlamada 2'si ağır 5 askerin yaralandığı ifade ediliyor.

El bombasının kaza sonucu patlamasıyla meydana gelen patlamada çok sayıda askerin bulunduğu alanda 5 yaralının olması şans olarak nitelendiriliyor. 

Yaralı askerlerin Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre olayın bir terör saldırısı olmadığı, kaza olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yıllarda Afyon'da meydana gelen kazayı akıllara getiren patlamada şehit haberinin gelmemiş olması moralleri düzeltse de bölge ile ilgili endişeli bekleyiş sürüyor.

Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar nedeniyle polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Özel Harekat polisler hastane ve çevresinde kuş uçurtmuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.