Ankara protestoları devam ediyor

Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Eskişehir, Adana, Diyarbakır, gibi büyük kentler başta olmak üzere yurdun her yerinden eylem ve çatışma haberleri geliyor.

Ankara protestoları devam ediyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara patlamasından sonra olayın aydınlatılması çağrısıyla başlayan grev ve boykotlar devam ediyor. Ankara Adliyesi'nde sabah saatlerinden beri süren boykot avukatların koridorlarda attıkları sloganlarla duyuluyor. 

Ankara Üniversitesi'nde boykot yapan öğrenciler yaşanan patlamanın aydınlatılması ve sorumluların bulunması çağrısı gerçekleştiriyor.  Kızılay'a yürüyen vatandaşlar ve polis arasında çatışma yaşanırken yer yer gözaltı haberleri de geliyor.

İstanbul'da Sirkeci ve Cerrahpaşa'da toplanan çok sayıda vatandaşla polis arasında zaman zaman gerginlik yaşanıyor. Bazı bölgelerden çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Ankara Adliyesi'nde çok sayıda avukatın sloganlarla protesto eylemi gerçekleştirdiği ve boykot duyurusu yaptığı ifade ediliyor. Avukatlar yapılan eylemler sonrasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Öte yandan Mersin, İzmir Adana gibi kentler başta olmak üzere pek çok yerde de protesto gösterileri düzenleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.