Adnan ve Sema Hunca'dan 2 gündür haber alınamıyor

Hunca Kozmetiğin sahibi Adnan Hunca'nın Eşi Sema Hunca’dan 2 gündür haber yok. 75 yaşındaki Adnan Hunca’nın cep telefonu sinyali en son Fatih Ormanları civarında alındı. Ekipler bu bölgede yoğun çalışma başlattı.

Adnan ve Sema Hunca'dan 2 gündür haber alınamıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hunca Kozmetiğin sahibi Adnan Hunca'nın Eşi Sema Hunca’dan 2 gündür haber yok. 75 yaşındaki Sema Hunca’nın cep telefonu sinyali en son Fatih Ormanları civarında alındı. Ekipler bu bölgede yoğun çalışma başlattı.

Sema Hunca’nın en son Salı günü öğle saatlerinde Sarıyer’de bulunan evinden çıktığı biliniyor. Hunca evine dönmeyince ailesi telefon ile aradı fakat ulaşamayınca polise haber verdi.

Polis gibi ailesi de bölgede arama yaparken kimse Sema Hunca’dan bir iz bulamadı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri çalışmalarını eğitimli köpekler yardımı ile Fatih Ormanları bölgesinde sürdürüyor.

Ekipler aramalara devam ederken Hunca’nın telefonunun sinyal verdiği tespit edildi fakat otomobilin izine rastlanmadı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.