Yükseköğretim Denetleme Kurulunda görev değişimleri

YÖK Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığına, vekaleten Prof. Dr. Giyasettin Baydaş getirildi. Ayrıca Yükseköğretim Denetleme Kurulu'nda 2 üye istifa etti.

Yükseköğretim Denetleme Kurulunda görev değişimleri
21 Temmuz 2016 Perşembe 14:39

FETÖ/PDY ile ilişkisi olanların kurumlardan tasfiye edilmesine ilişkin operasyonlar devam ederken YÖK'te de değişiklikler olmaya başladı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığına, Başkan Prof. Dr. Ömer Anayurt'un yerine Denetleme Kurulu üyesi Prof. Dr. Giyasettin Baydaş vekaleten getirildi. Ayrıca, 2 denetleme kurulu üyesi de istifa etti. 

Ayrıca, 2 denetleme kurulu üyesi istifa etti.

YÖK'te yeni görev dağılımı

YÖK Başkanvekilliği'ne Prof. Dr. Hasan Mandal, boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliği'ne Prof. Dr. Rahmi Er ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine ise YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Yavuz Atar seçildi.

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, YÖK Başkanvekilliğine Prof. Dr. Mandal ve boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Er seçildi.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine seçilen Atar'ın ise YÖK üyeliğinin devam ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.