Erciyes Üniversitesi'nin yeni rektörü Muhammet Güven oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erciyes Üniversitesi'nin rektörlüğü için önerilen adaylar arasından Prof. Dr. Muhammet Güven'i atadı.

Erciyes Üniversitesi'nin yeni rektörü Muhammet Güven oldu!
14 Ocak 2016 Perşembe 01:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan rektör atamaları yapıldı. Erdoğan, Erciyes Üniversitesi'ne Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Muhammet Güven'i atadı.

Prof. Dr. Muhammet GÜVEN Kimdir?


Prof. Dr. Muhammet Güven,1966 Konya'da dünyaya gelmiştir. Evli ve 5 çocuk babası olan Prof. Dr. Muhammet Güven, lisans eğitimini 1983-1989 yılları arası Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.Güven, daha sonra uzmanlık eğitimini ERÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı (1991-1995) ve Yoğun Bakım Bilim Dalında (2011) tamamladı. Prof. Dr. Mehmet Güven ERÜ İç Hastalıkları Anabilim Dalı başkanlığını yapıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.