HSK'ya ait atama kararları Resmi Gazete'de 8 Haziran 2017

8 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. 638 Hakim ve Savcı adayının görev yerleri belli oldu. Ad çekme sonucuna göre belirlenen 8 Haziran HSK hakim ve savcı atama kararlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

HSK'ya ait atama kararları Resmi Gazete'de 8 Haziran 2017
08 Haziran 2017 Perşembe 02:50

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığından, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcı Adayları ile İdari Yargı Hakim Adaylarının, Hakimler ve Savcılar Kurulunca 25 Mayıs 2017 tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununun 13. maddesi gereğinde atanmalarına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. 

8 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan HSK atama kararlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hakim ve savcı adaylarının kademe ve dereceye göre ad çekme sonucu atama kararlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.