Avukatların çalışma masalarında bulunan 6 ofis malzemesi

Avukatların çalışma masalarında ve ofislerinde mutlaka bulundurmaları gereken 6 adet ofis malzemesi ile ilgili tanıtıcı haberimiz.

Avukatların çalışma masalarında bulunan 6 ofis malzemesi
22 Haziran 2016 Çarşamba 00:39

Hukuk neferleri genellikle çok sayıda ofis malzemesinin yer aldığı, kalabalık bir çalışma masasına sahiptir. Gün içerisinde çok sayıda evrak ile zaman geçiren ve çeşitli belgeler hazırlamak durumunda kalan avukatlar haliyle pek çok kırtasiye malzemesi kullanır. Bu malzemelerin her biri önemlidir ve yokluğu durumunda işler bir anda durabilir. İşte avukatların çalışma masalarının baş aktörleri...

1- Klasör
Avukatların üzerinde çalıştığı ya da hazırladığı belgeler genellikle resmi evrak statüsünde olur. Bu yüzden evrakların özenle korunması gerekir. Birden fazla dava ile ilgilenen avukatlar da tüm belgeleri klasörlerde muhafaza etmeyi tercih eder. Bu yüzden çalışma masalarında minimum birkaç adet klasör görmek şaşırtıcı olmaz. Hatta bir avukatın yoğunluk düzeyini, çalışma masasındaki klasör sayısından da anlayabilirsiniz.

2- Evrak Rafı
İncelenmesi, okunması, üzerinde çalışılması gereken evraklar için bir de evrak rafı gerekir. Konusuna ya da yapılacak çalışmaya bağlı olarak gruplara ayrılan evrakların düzenli olarak muhafazası, avukatlar için son derece mühim. Bu yüzden çalışma masalarında en az bir ya da iki adet evrak rafı bulundururlar. Bu sayede daha derli toplu bir çalışma düzeni elde edebilirler.

3- Zımba – Delgeç
Eğer bir ortamda dosya hazırlanıyor, belge düzenleniyor ve evrak incelemesi yapılıyorsa, o ortamın olmazsa olmazları, zımba ve delgeç ikilisidir. Hazırlanan evrakların bir arada sunumu ya da dosyalanması için bu ikiliden yardım alınması gerekir. İşte bu yüzden pek çok çalışma masasında olmazsa da, avukatların çalışma masasında muhakkak zımba ve delgeç bulunur.

4- Kalemlik
Kalemlik avukatlara özel bir çalışma masası unsuru değil. Her çalışma masasında mutlaka kalemlik de olur. Avukatların seçtiği kalemliğin farkı daha geniş kapasiteli olması ve içinde mutlaka birkaç adet dolma kalem ve imza kaleminin de bulunmasıdır.

5- Sümen Takımı
Genelde makam odalarında görmeye alışık olduğumuz sümen takımı, avukatların sık tercih ettiği bir ofis malzemesidir. Pek çok belgeyi sürekli dosyalamak ve dosyadan çıkarmak yerine, çalışmaları bitene dek sümen içerisinde muhafaza etmeyi tercih ederler.

6- Post-it
Genellikle ciddiyetin hakim olduğu ve resmi bir görünüm sunan avukat çalışma masalarının en renkli üyeleri post-it çeşitleridir. Masadaki ağır havayı canlı renkleri ile dağıtırlar. Ancak masada bulunma nedenleri elbette bu değil. Çalışmaları esnasında sürekli not alma gereği duyan avukatlar post-itlerden yardım alır. Ayrıca dava tarihi, saati gibi hatırlanması gereken konularda da post-itlerin görevi büyüktür.

Avukatlar tüm bu ofis malzemelerini www.avansas.com adresinden temin etmeyi tercih ediyor. Çünkü online olarak malzeme temini, zaten yoğun olan avukatların zaman kaybetmesini önlüyor. Avansas İstanbul için siparişleri 1 iş günü içerisinde kendi aracı ile teslim ediyor. Firmanın sunduğu fiyatlar uygun, ürünler kaliteli ve çeşit de bol. Haliyle Avansas avukatların yegane tercihi olmayı hak ediyor.
 


Etiketler; #avukat #ofis
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.